Logo laten ontwerpen

Laat jouw onderneming stralen met een logo van DigiStrava

U bevind zich hier: DigiStrava > Logo laten ontwerpen

Een professioneel logo ontwerp

Een logo is de uitstraling van je bedrijf en laat duidelijk zien waar je bedrijf voor staat en wat je doet. Wij maken uw logo helemaal op maat naar jouw wensen, zodat deze precies aansluit bij je bedrijf. Het is ook belangrijk dat mensen jouw logo onthouden, waarmee je goed zichtbaar bent en serieus genomen wordt. Het is dus een goede investering in professionaliteit.

Je betaalt alleen voor het logo wat uiteindelijk opgeleverd wordt en waar u helemaal tevreden mee bent. Wij gaan dus door tot u 100% tevreden bent. Er zitten dus geen extra kosten aan vast wanneer je aan het concept nog iets wilt aanpassen. Ook ontvang je alle logo ontwerpen in alle gewenste bestandsformaten. Is dat niet fijn?

Bij vragen of interesse kun je vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij zijn bereikbaar via +31 85 201 6969 of stuur ons een mailtje via info@digistrava.nl

Wat wij bieden:

Een uniek logo ontwerp
100% tevredenheidsgarantie
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Alle bestandsformaten
Uitstekende support
Volledig gebruikersrecht
Levering binnen 3 werkdagen

Stap 1 Offerte aanvragen

Interesse in een logo van DigiStrava? Leuk! Stuur jouw wensen door naar ons en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Vraag hier een offerte aan.


Stap 2 Wij gaan aan de slag!

Na akkoord gaan wij direct voor je aan de slag. Je ontvangt binnen 72 uur de eerste ontwerpen. Niet alles naar wens? Wij gaan door tot je tevreden bent!


Stap 3 Oplevering

Alles naar wens? Niks meer veranderen? Mooi! Dan gaan we door naar de oplevering. Je ontvangt dan van ons alle bestanden in alle bestandsformaten en ga direct aan de slag met je gloednieuwe logo!


Aanbod op maat of meer informatie nodig?

Wij helpen je graag in het voorzien van de juiste keuze.

© 2017 - 2020 DigiStrava.nl. Alle Rechten Voorbehouden - Prijzen exclusief BTW