Managed Hosting

Geen omkijken meer naar hosting, dat regelen wij.

U bevind zich hier: DigiStrava > Managed Hosting

Enkele kenmerken

Volledig websitebeheer
Één jaar gratis domeinregistratie
Extreem snelle SSD hosting
Veilig en up-to-date CMS
Gehost op Nederlandse bodem
Dagelijkse website backups
Uitstekende support

Naast het laten maken van websites, kan DigiStrava ook uw hosting verzorgen. Wij zorgen voor veilige en snelle WordPress hosting op onze krachtige en luxe uitgeruste Nederlandse servers.

Met onze uitstekende service zorgen we voor blijvende ondersteuning, updates én optimalisaties van je site. Zo loopt je site nooit achter en mis je geen belangrijke updates.

Door onze managed oplossing hoef je hoef jij je geen zorgen te maken over hosting en domeinnamen en kun jij je concentreren op je eigen business. Wij zorgen ervoor dat je website online blijft, up to date is en klanten blijft trekken. Het enige wat jij nog moet doen, is je focussen op de sales!

Snelle SSD servers

Uw virtuele server wordt standaard opgeleverd met Solid State Drives. Deze schijven zijn zo'n 10 keer sneller als de oude HDD's, waardoor uw site super snel is geladen.

Software updates

We installeren continue de laatste updates voor je website en kijken regelmatig alles na om zeker te zijn dat alles perfect blijft werken, snel en online blijft.

Onbeperkt emailaccounts

Meer emailadressen nodig? Geen probleem. Bij onze hostingpakketten kunt u oneindig veel emailadressen aanmaken welke je ook aan elkaar kunt koppelen.

Gratis domeinregistratie

Bij ieder hostingpakket zit één gratis domeinnaam inbegrepen. Wij bieden verschillende extenties aan. Vraag het onze support en wij zoeken het voor u uit!

Snelle ondersteuning

Vragen voor ondersteuning, aanpassingen en optimalisaties krijgen altijd volledige prioriteit en worden zo spoedig mogelijk opgelost. Je wilt toch niet lang wachten?

Uptime monitoring

We houden continue je website en onderliggende hosting in het oog. Zodra er een probleem is grijpen we in en doen wij er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Small

€14.99,-*
Per maand

5GB SSD Opslag
Onbeperkt dataverkeer
1 MySQL databases
Ruimte voor 1 domeinnaam
1 mailadressen

Pakket aanvragen

Medium

€24.99,-*
Per maand

10GB SSD Opslag
Onbeperkt dataverkeer
3 MySQL databases
Ruimte voor 2 domeinnamen
3 mailadressen

Pakket aanvragen

Large

€34.99,-*
Per maand

25GB SSD Opslag
Onbeperkt dataverkeer
5 MySQL databases
Ruimte voor 3 domeinnamen
5 mailadressen

Pakket aanvragen

Aanbod op maat of meer informatie nodig?

Wij helpen je graag in het voorzien van de juiste keuze.

© 2017 - 2020 DigiStrava.nl. Alle Rechten Voorbehouden - Prijzen exclusief BTW