Ons uitgevoerde werk

Hieronder ziet u een kleine selectie van door ons gemaakte websites.

Je bevind je hier: DigiStrava > Ons werk


Saddiktaa.nl

Een website gemaakt in het content management systeem WordPress. De klant was dringend op zoek naar een websitebouwer en kwam bij ons terecht. Wij hebben deze website binnen 3 dagen volledig opgeleverd en de klant was erg tevreden.

Bezoek de website


Eventkleding.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website moest pakkend, modern en
snel overgaan tot offerte. Dit alles hebben wij gerealiseerd op één pagina en
de klant is zeer tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


Belettering072.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website is mobielvriendelijk en werkt functioneel. De website is voornamelijk bedoeld om eerder gemaakte projecten te weergeven en potentiële klanten contact op te laten nemen.

Bezoek de website


Aerialintelligence.nl

AerialIntelligence is een bedrijf dat zich bezig houdt met drone foto- en videografie. Via hun website laten ze voornamelijk hun diensten zien, wat zij kunnen leveren met hun drones. Deze website hebben wij voor hun gerealiseerd en een kijkje nemen op deze website is zeker de moeite!

Bezoek de website

Goedkoopjagen.nl

Voor Goedkoopjagen.nl hebben wij een moderne webshop gebouwd in WordPress in combinatie met WooCommerce. De klant was eerst niet online vindbaar en wilde online sales maken. In combinatie met de advertenties die wij voor hem draaien, is deze webshop zeker een succes te noemen en is het zeker een bezoekje waard.

Bezoek de website

BakersBest.nl

Een website gemaakt in WordPress. De klant had ook een behoefte aan een webshop. Ook deze hebben wij geïnstalleerd en de sales zijn begonnen. Wij bieden deze klant nog ondersteuning wanneer er nog vragen zijn. Ze waren blij met de website en zijn nu volop bezig met de verkoop.

Website offline

NickCornelissen.nl

Wij hebben voor NickCornelissen.nl een mooie website neergezet in het 'content management system' (CMS) WordPress. De klant gaf aan verschillende pagina's zelf in te vullen en heeft het in eigen handen genomen. Wij en de klant zijn erg positief over het eindresultaat. Bekijk zijn review op onze homepagina.

Bezoek de website


Looking4Leads.com

Een website gemaakt in WordPress, gericht op conversie. Looking4Leads houdt zich bezig met telefonische acquisitie en wilt via deze moderne onepager klanten informeren over o.a. de prijzen. De klant was zeer tevreden over het eindresultaat.

Bezoek de website


Bedrijfstextiel

Een onepager website gemaakt in WordPress. De website moest converterend, professioneel en modern zijn. De klant wilde zelf de content verder aanvullen en aanpassen. Ook deze klant was blij met het eindresultaat en onze service.

Bezoek de website

Aanbod op maat of meer informatie nodig?

Wij helpen je graag in het voorzien van de juiste keuze.

© 2017 - 2020 DigiStrava.nl. Alle Rechten Voorbehouden - Prijzen exclusief BTW