Ons uitgevoerde werk

Hieronder ziet u een kleine selectie van door ons gemaakte websites.

Je bevind je hier: DigiStrava > Ons werk

NickCornelissen.nl

Wij hebben voor NickCornelissen.nl een mooie website neergezet in het 'content management system' (CMS) WordPress. De klant gaf aan verschillende pagina's zelf in te vullen en heeft het in eigen handen genomen. Wij en de klant zijn erg positief over het eindresultaat. Bekijk zijn review op onze homepagina.

Bezoek de website


Eventkleding.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website moest pakkend, modern en
snel overgaan tot offerte. Dit alles hebben wij gerealiseerd op één pagina en
de klant is zeer tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


Bobache.nl

Een website gemaakt in het content management systeem WordPress. Wij hebben eerst een template uitgezocht samen met de klant. Hierna heeft de klant ons enkele teksten opgestuurd en wensen en hiermee zijn wij aan de slag gegaan. De klant is, net als ons, tevreden met het resultaat.

Bezoek de website

BakersBest.nl

Een website gemaakt in WordPress. De klant had ook een behoefte aan een webshop. Ook deze hebben wij geïnstalleerd en de sales zijn begonnen. Wij bieden deze klant nog ondersteuning wanneer er nog vragen zijn. Ze waren blij met de website en zijn nu volop bezig met de verkoop.

Bezoek de website

PrivateTourGuideAmsterdam.nl

Een website gemaakt in WordPress. Op deze website kun je verschillende tours boeken. Je kunt via PrivateTourGuideAmsterdam naar bijvoorbeeld Giethoorn, Kinderdijk, het keukenhof; ze gaan alle kanten op! De website is gemaakt in WordPress met een WooCommerce boekingsmodule voor de tours. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


Bedrijfstextiel

Een onepager website gemaakt in WordPress. De website moest converterend, professioneel en modern zijn. De klant wilde zelf de content verder aanvullen en aanpassen. Ook deze klant was blij met het eindresultaat en onze service.

Bezoek de website


0294makelaars.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website is mobielvriendelijk en werkt functioneel. Tijdens de ontwikkeling zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk rekening te houden met de SEO. De klant was tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


BestHollandTours.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website is bedoeld om bezoekers naar een andere website door te sturen en om goed te indexeren. Ook deze website is responsive. Tijdens de ontwikkeling zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk rekening te houden met de SEO. De klant was tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website

WeespFietsen.nl

Voor WeespFietsen hebben wij een website neergezet in WordPress. De klant wilde na de oplevering zelf verder aan de slag met de website en heeft ook dit project in eigen handen genomen. Ook deze klant was blij met het eindresultaat en onze service. Bekijk zijn review op onze homepagina.

Bezoek de website


Designopkoper.nl

Een website gemaakt in WordPress. De klant wilde een website waar bezoekers hun designmeubels kunnen aanbieden om op te kopen. De site is voornamelijk informatief en regelt de rest offline. De klant gaat nu zelf aan de slag met zijn website en is tevreden met het resultaat.

Bezoek de website


DJISpark.nl

Een website gemaakt in WordPress. Op deze website vind je meer informatie over de DJI Spark met daarbij een aantal webshops waar je de drone kunt kopen. De website uiteraard volledig mobielvriendelijk.

Bezoek de website

Aanbod op maat of meer informatie nodig?

Wij helpen je graag in het voorzien van de juiste keuze.

© 2018 DigiStrava.nl. Alle Rechten Voorbehouden - Prijzen exclusief BTW