Ons uitgevoerde werk

Hieronder ziet u een kleine selectie van door ons gemaakte websites.

Je bevind je hier: DigiStrava > Ons werk

NickCornelissen.nl

Wij hebben voor NickCornelissen.nl een mooie website neergezet in het 'content management system' (CMS) WordPress. De klant gaf aan verschillende pagina's zelf in te vullen en heeft het in eigen handen genomen. Wij en de klant zijn erg positief over het eindresultaat. Bekijk zijn review op onze homepagina.

Bezoek de website


Eventkleding.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website moest pakkend, modern en
snel overgaan tot offerte. Dit alles hebben wij gerealiseerd op één pagina en
de klant is zeer tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


Saddiktaa.nl

Een website gemaakt in het content management systeem WordPress. De klant was dringend op zoek naar een websitebouwer en kwam bij ons terecht. Wij hebben deze website binnen 3 dagen volledig opgeleverd en de klant was erg tevreden.

Bezoek de website

BakersBest.nl

Een website gemaakt in WordPress. De klant had ook een behoefte aan een webshop. Ook deze hebben wij geïnstalleerd en de sales zijn begonnen. Wij bieden deze klant nog ondersteuning wanneer er nog vragen zijn. Ze waren blij met de website en zijn nu volop bezig met de verkoop.

Bezoek de website

PrivateTourGuideAmsterdam.nl

Een website gemaakt in WordPress. Op deze website kun je verschillende tours boeken. Je kunt via PrivateTourGuideAmsterdam naar bijvoorbeeld Giethoorn, Kinderdijk, het keukenhof; ze gaan alle kanten op! De website is gemaakt in WordPress met een WooCommerce boekingsmodule voor de tours. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


Bedrijfstextiel

Een onepager website gemaakt in WordPress. De website moest converterend, professioneel en modern zijn. De klant wilde zelf de content verder aanvullen en aanpassen. Ook deze klant was blij met het eindresultaat en onze service.

Bezoek de website


0294makelaars.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website is mobielvriendelijk en werkt functioneel. Tijdens de ontwikkeling zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk rekening te houden met de SEO. De klant was tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website


BestHollandTours.nl

Een website gemaakt in WordPress. De website is bedoeld om bezoekers naar een andere website door te sturen en om goed te indexeren. Ook deze website is responsive. Tijdens de ontwikkeling zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk rekening te houden met de SEO. De klant was tevreden met het eindresultaat.

Bezoek de website

Aanbod op maat of meer informatie nodig?

Wij helpen je graag in het voorzien van de juiste keuze.

© 2017 - 2020 DigiStrava.nl. Alle Rechten Voorbehouden - Prijzen exclusief BTW